En nøtt igjen!?

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

https://tv.nrk.no/serie/cammo/sesong/1/episode/7/avspiller

TFLPoet

kr.
Velg betalingsmetode
Personlig informasjon

Totalt bidrag: kr. 100,00

Definisjonen på Mann varierer fra hvor vi deltar i væpnet konflikt, til hvor vi heller er foretrukket sitte på et kontor eller være på laboratoriet for å forske frem bomben til å avslutte det hele. Damer historisk sett regjerer hvor det er fred, der flere damer har sex med samme mannen og konkurransen blant menn er uforståelig.

Ikke alle får formere seg, men damene fungerer som halliker av egne og andre sine gutter.

Fred som i uten væpnet konflikt, men samme mengde av vold for det.

Visst enn kveler enn baby til den dør, om med hendene eller penisen, spiller ingen rolle.

Kriminalitet vurdere ikke ut i fra emne, men etter hvilken skade enn påfører samfunnet, for eksempel et år i fengsel er samme alvorlighetsgrad uansett hvilke lovbrudd enn har begått.

Holdninger delt i Stavanger Aftenblad om at kun menn ser på barnepornografisk materiale, eller her at seksuelle overgrep mot barn er blant den mest alvorlige kriminaliteten, skaper et hinder for barn utsatt for seksuelle overgrep om å dele sine erfaringer.

Vold, uansett form, psykisk, fysisk, seksualisert, eller økonomisk, kan påføre et enkelt menneske akkurat samme effekt som dem resterende, og er av samme alvorlighetsgrad.

Et eksempel er om enn slår et voksent menneske i hodet, så medfører det at frykt sprer seg blant voksne mennesker, som er hvem som tar vare på barn, skaden oppstått er dermed som å ha hatt sex med et barn, at et år i fengsel er utmålt straff i begge tilfeller.

Har også reagert på at ingen uttalelse kommer fra ledelse angående nyanser av bildet, hvor politiet i en slik situasjon kan bruke fysisk vold med fatale følger uten å ha brutt loven,

ettersom vedkommende har truet på livet samtidig som bærende på skjulte våpen ment for hverdagslig bruk, en livsfarlig situasjon hvor gjerningspersonen er en fare for politiet og skal derfor møtes med en slik kraft at ingen i politiet er truet ved pågripelse.

Sikker på at dobbelt drapet som skjer i etterkant, er fordi den tidligere dømte for dobbelt drap blir så redd for torturen politiet i kjølvannet av etablering av et samarbeid med Kevin Simensen vil medføre av de som har opplevd vilkårlig klinisk tortur ved varetekt eller under soning da også for noen på ubestemt tid, heller drepe og vite hva fremtiden bringer med seg ved å avgi full forklaring, enn å vente på politiet sine vilkårlige arrestasjoner basert på vitneforklaring og informant virksomhet basert på det nye samarbeidet med Kevin Simensen.

Kevin Simensen sin søknad om å få en diagnose som vil gi tilgang på angstdempende medisiner, vil medføre at vedkommende angir flere og flere personer i det fysisk voldelige bildet, frem til kun politiet den gir informasjonen til gjenstår, og hvor vedkommende da er sannsynlig å ta overdose av hva som er vanligste dødsårsak blant dem som tar overdoser, grunnet å kun være til besvær; Eller, om velger å vende tilbake til det fysiske trusselbildet vil være både uten diagnose og behov for medisiner.

Men Politiet arbeider med sikkerhet, juss, som er tradisjonsrike emner, og dermed reagerer tregere enn resten av samfunnet, for å være skånsom, ettersom deres valg har slik en enorm nedslags kraft, derfor vil et standard svar til å levere tidlig være uten hensikt,

mens detaljer av fabelaktig betydning.

Blir ikke Politiet frikjent i denne saken, så må fysiske volds utøvere agere mer graverende enn dobbeltdrapet for at konsekvensen av et møte med Politiet skal være tydelig nyansert som et bilde.

At Spesialenheten deler personell sin privatadresse vekker stor tillit i befolkningen, noe som senker skuldrene til de som har opplevd tortur tidligere angående om flere tilfeller av fysisk vold vil oppstå, til og med nylig rekruttert informant Kevin Simensen kan derfor få oppmerksomhet.

Visst skikkelig heldig, kan finne en dame som føder en falsk baby, at lyver fra første åndedrag : «Nei, det har ikke pappa gjort.»

Barnet undrer seg om noe som helst er ekte, og blir god på hva som kan bevises : «Men mor, jeg sugde av avføringen til far sin penis selv, ren som på jul, hvordan kan du si at jeg lyver?»

Hvordan en mor skal forklare gutten sin at det er fordi den ble født som far sin falske baby for at han skal være på arbeid tretten en halv time seks dager i uken, er lite sannsynlig at enn burde si til et barn, for barnets egen del.

Også en ekte baby, slik at når staten sjekker så har den feil femti prosent av gangene.

Et dobbelt drap av to eldre menn, er som å ha hatt sex med tusen barn, ettersom frykten gitt befolkningen utelukker at Politiet klarer avdekke så og si all form for kriminalitet i lang tid, frykt gir behov for bånd, og sex er en måte å oppnå et slikt bånd på, så flere voksne kommer til å ha sex med barn etter denne hendelse og la være si noe til Politiet, selv om fastlegen er virkelig den farlige for en som har sex med barn, som en bjørn som har fått smaken på menneskeblod kan fastlegen bli, bare at finner barn som har blitt utsatt for seksuelle overgrep eller nødvendigheter, alt ettersom enn ser det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait