Veldig god venn.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://www.snapchat.com/spotlight/W7_EDlXWTBiXAEEniNoMPwAAYZGltZXRkbG1hAYoQNqSqAYoQNoOJAAAAAw?invite_id=M5nKxEDh&locale=nb-NO&share_id=DAZBMTd6iIM&sid=0649b1236eb848a189668afab70da957

Enn venn det ta!?

Sønn drept foreldrene sine og skadet eget barn? Derav skamfullt tatt sitt eget liv. Derfor burde Mafia gifte seg med kvinner av lavere stand enn seg selv, slik at når foreldre sine overgrep blir i overkant, vil kvinnen allikevel holde fast på familien ettersom dem representerer barna sitt husly og matfat. Altså, når enn vil drepe sine egne foreldre og forlate Mafia`en, vil mor til barna klamre seg til svigerforeldrene ettersom dem representerer det beste vernet for barnebarna, slik holder Mafia seg samlet, generasjon, etter generasjon; Men så finnes Vendetta, at enn annen som vil ta livet av egen familie blir enige med enn annen som vil ta livet av egen familie, også blir dem enige om at dette er en venn det ta, da behøver ikke generasjon etter generasjon holde samlet fordi slekten kan bli slette, helt? Med kun seg selv igjen på toppen, uten egentlige relasjoner, er da kanskje var bedre å sitte i fengsel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait