Spankulerendeet Orrhøne

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

https://t.snapchat.com/NgDS1a6P

I følge Stavanger Aftenblad, fire minutter, den spankulere nde Orrhøne drepte igjen.

Hvor lang tid brukte Politiet på å likvidere den avdøde, fire minutter? Brukt et halvt år på å finne stedene hvor avfyre skudd vil være skjult, sikkert, og linjert som på en skytebane. Hvor mange retninger kunne bilen ha kjørt, plassere seg den sannsynlige, seksti-sytti prosent sjanse for å være den som gir kaprer motstand, der andre patruljer vil ha andre kriterier for hvor legge presset på. Hvorfor mot hovedveien? Fordi en aggressiv Mafia fungerer hvor aktivitet er høyest, som i en konkurranse, at hva som ønsker seirer.

Johny Vassbakk, ingen hadde sett ham i Karmøy sentrum tross flere hundre mennesker der, altså kan noen ha sett den i Haugesund som slapp ut etter kort avhør tross en død trolig drept person av vedkommende, Johny var en kjent person, vitnene svake fysisk, som han hadde vært grei med tross den psykiske volden dem hadde brukt mot ham var særskilt, psykologen, jentungen, den døve, hva politi damen prøvde på, at om han hadde anmeldt dem i stedet for at de tipset Politiet og Johny ble forfulgt. Drept flere og sporløst forsvunnet eller sporløs funnet, mens ingen lik er en selektiv metode, den hvor sine nærmeste blir uten en grav å gå til? Da bedre å henge liket opp så alle kan se deet!? Hente frem trofeene og spotte dem, slik stammene rundt vet at enn ikke planlegger ny krig.

Kjæreste Zoe, i dag skal du gravlegges, borte fra Mio, som må være hjemme i buret mens deet hele foregår. Sammen har dere opptrådt som F16, tett i tett, også ved ankomst. Mio er langt yngre, slik at ung mann har du hatt dine siste år, at blodet bruste til deet sprakk? Noen lange turer uten Mio før endestasjonen ble å gjemme seg for ham i et hjørne, av hvor han var, slik at hans kvitritng var deg nærmest der hva annet enn hørsel hadde gitt etter. Hvor flyr engler etter dem dør? Finne noen å be dem spør!? Alene er romslig, også måtte mer på egenhånd tørr. Maken til Mio er ei lenger, er nok av plass, men er som stengslene stenger. Hva annet enn meg er deet jeg trenger. Veien til Djevelen former til dithen enn kjenner ingen andre enn seg selv og med deet er enn også alene, i mål, med veien tilbake fylt av hva enn har gjort for å komme der, til dit frelse eller ødeleggende effekt vil være sitt svar for hva ondskap, seg selv den eneste stående med dommen enn gir seg selv, har laget av veien bak seg. Nødvendig ondskap? Hvem kan vite annet enn hva enn tror å velge! Noen regler finnes jo, men når intet er igjen, hva kan være annerledes!? Den enes død, den andres brød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait