Noe må bli sagt

«Som folkevalgte er vi forbilder i samfunnsdebatten. Måten vi snakker til hverandre på har betydning for hvordan ytringsklimaet i samfunnet utvikler seg. Og den kollegiale tonen oss imellom betyr mye for hvor attraktivt det er å være politiker, står det blant annet i spillereglene, der det også er en formulering om å ikke tillegge andre meninger.», et av ordene i denne teksten, er bortimot det vanskeligste ordet jeg har vært borti, og fremhever hva konsensus før samleie utgjør, at den som behersker språket står med forrang foran loven.

@viktflpoetleu

training day badass – youtube|NVIDIA|TFLPoet #Fortniteclips #TFLPoet

♬ original sound – Beskjeden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...