Grenser

Ved å trekke seg tilbake etterlater Russland områder som andre ikke klarer skape bærekraftige samfunn på, USA sine grenser er tegnet med linjal, for å garantere splid mellom folket som en gang bodde der, koloniserende makter har også tegnet sine nasjoner med penn og linjal, slik at storhet blant innbyggere ikke skal kunne oppnås. USA sin etniske rensing for å hente arbeidskraft annet sted innført som slaver, er i strid med russere sin samfunnsmodell. Hvorfor økonomiske interesser prøver få fotfeste i Ukrainia, samtidig som væpnet konflikt fordømmes som planetes eneste onde? Er for sist gang måtte enn bruke atomvåpen mot den største befolkningen på planeten som også er avansert!?

@viktflpoetleu

Britney Spears under etterforskning|Vilde Holta Røssland|nettavisen|NVIDIA|TFLPoet #Fortniteclips #TFLPoet

♬ original sound – viktflpoetleu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...