En smalere vei

Ser at MOT kampanje foregår på St.Svithun ungdomskole, hvor politiet har oppmøte på Mandag. Feig er alternativet i møte med skikk og bruk globalt. Dype røtter i kultur, får ikke engang skjelve i knærne, de skal tilintetgjøres. USA tok valget om at Norge skulle forby rusmidler fra andre geografiske områder, føre en stille krig mot dem, gjøre umulig å kunne sitte rundt samme bord. Ansvarlige for en fysisk vold planeten ikke ser maken til, da med en trend blant ungdom om å vise på sosiale medier at dem banker opp hverandre, langt fra slår ned et par tre stykker med en stump gjenstand slik kraniet sprekker, fortsatt ganske langt borte fra de voksne som utfører mange operasjoner på fremmed jord med et knippe personskap og god teknologi i form av styringssystemer i raketter, både peker på målet fysisk og kan garantere at ladningen treffer. Bank dritten ut av vennen din, og rus deg på rusmidler mer utprøvd og garantert, enn noen form legemiddel? Når politiet ber deg fint om å knekke sammen med røttene dypt plantet i jorden og kraften av alle forfedre sitrer i deg som den aller høyeste kraften mennesket har, kravet om å leve!? Da er min erfaring at motet svikter, for dem skal håndtere en langt høyere oppgave enn meg, jeg er bare et menneske! Være representant for alle mennesker som lever, i meg selv alene, som en uteligger. Legge ut på sosiale medier, gjør at flere blir involvert enn Politiet, og en trend blir beleilig for dem, ettersom de kan ta alle under samme lupe, istedenfor å lage et unikt måltid til alle sammen? Legg ut mer. Vis frem uttrykket sitt. Ta fra dem retten til å råde over overgrep? Gi barn en stemme. Når Politiet er der, så for å undertrykke den svake parten i samfunnet. Publiser mer, ta fra dem oppgaven deres. En kristen, sier ikke la vær bruk rusmidler, for annet at bruken er ukjent for oss som folkeslag! Leve som en uteligger, fordi om med behov for noen, når utfordringene må møtes alene, da imploderer sitt vesen, og en blir gående med krykker og lignende i lang, lang tid etterpå, helt alene i naturen må enn klare seg, om enn skal bruke de rusmidler som er. På fjernsyn vises væpnet konflikter hver eneste dag, hvor en side utelukkende er ond. Nettvett patruljen i Stavanger, fremstiller jakten på to hjulet trafikanter som underholdende og gir mentaliteten et bilde av en trent kamphund, et vesen enn ikke kan løpe fra.

@viktflpoetleu

Fortnite 2022.09.08 – 15.15.43.02

♬ original sound – viktflpoetleu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...