Krig

Tilbaketrekningen av russiske styrker, er deres veteraner, som håndterer maskineri. Ukrainia skal først tape et stort antall maskineri, før utmålingen kan bli gjort. Disse har tidligere håndtert situasjonen ingen forsterkninger i strid med maskineri bare holde linjen. Tilbake i Russland med hva dem har røvet, og sender egne trente til å ta imot med sine ører til bakken? Skraphandel rundt den byen hvor ti tusen russiske veteraner drar ut tiden med uerfarne ukrainske i full bruk av maskiner som bryter sammen av bruken! Etterpå skal både ukrainere og russere samme stedet, til Afrikanske kontinentet, hvor også utstyret har tatt veien!?

@viktflpoetleu

Fortnite 2022.09.08 – 17.37.51.03_Trim

♬ original sound – viktflpoetleu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...