Edvar Jonsson

Rotter er finurlige skapninger, når enn skal fjerne et lik, kommer opp avløpsrør, og slikker i seg hva som er av DNA. Første tanke med en død person i en leilighet, hvor langt unna er Politiet, få kroppen inn på toalettet, hvor gulv og vegger ikke trekker fuktighet til seg. Drenere kroppen for blod kan også gjøres på et stengulv, så sant rotter tar seg av oppvasken etterpå. Femliters kanner med blod? Klippe av håret? Klipper enn av håret. . . Skjære av huden!? Kutte opp musklene i størrelser på biffer. Innvollene kan ta samme vei som blodet, hjernen, øynene, ørene. Spist menneske nakke før? Kvitte seg med DNA er umulig, men aktoratet i Rogaland ler, så er ikke sånn at respons vil oppstå. Om presset mellom, hvor mye kjøtt, hva med ben, fortærer rotter i byen hele kropper!? Høyere rangerte, har sittet med en bok i hånden, kanskje hele sine liv, og da var Ulv noe som ventet i sengen på Rødhette, vet hva Ulv er, Ulv, Ulv. Alf Kåre Sola prater som en som ikke kan få sparken, med like mange stjerner på sin uniform, som sin Politimester, blitt beroliget angående sin posisjon, av den som selv kan miste sin stilling grunnet like mange stjerner, gullkanter, gyllent, er administrativt og juridisk bakgrunn, stjernene betyr og ha samme personskap, den øvre delen av rangerte har samme verdi.

@viktflpoetleu

Fortnite 2022.09.04 – 12.16.20.30.DVR

♬ original sound – viktflpoetleu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...