Kjell Alrich Schumann

Dommeren i NOKAS saken brakte klarhet til Schumann sitt syn på rollen sin i domstolens øyne, ulmet av ondskap, et annet sted med godhet ovenfor samme part. Retten la altså press på Schumann for å ha tatt et liv. Fortsatt deres tak på ham, samtidig som deres bånd blir tykkere. Beslagene tatt etterpå er informasjon fra Kjell Alrich Schumann, som gjør, ranslaget hadde fortsatt tillit til ham. Gode kontakter i Politiet, blitt forespeilet represalier i årevis, klar for å åpne veien for tidobbelte av hva Røkke skulle betale. Røkke betaler Iversen som den ene en katt, og den andre en rotte? Nei, betalte som den ene var en rotte, til skade for forretning, men ikke hele operasjonen, noe av butikken går til Politiet, så der har Iversen også gått, trekke ut hvem rundt Røkke serverer til Politiet; Ystdebø; Tromsdal, hadde vært storfisk om Iversen fikk adekvat kompensasjon?

@viktflpoetleu

Desktop 2022.03.19 – 15.06.05.01

♬ original sound – viktflpoetleu

2 Kommentarer on “Kjell Alrich Schumann

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...