WAX ON, WAX OFF (Norwegian)

Da jeg vokste opp, inne i en bod, hos en tante, fant jeg, kanskje 100 hengelåser, og 200-300 nøkler. Få av nøklene passet.
Fant frem binders, og tenkte at det aldri kom til å gå, men visst faen.

Det er ikke som idag, hvor man via www.youtube.com, kunne ha startet f.eks en gård med struts?

Åh herregud. . . Vaske høyt, før vaske lavt. Greit å komme på det, eller så måtte gulvet bli tatt flere ganger. Hva med taket, skal jeg ta det?

Rengjøring er litt som meditasjon, at man får disiplin av å gjøre noe kjedelig over lenger tid, men fortsatt så nøye man har lyst til å bli, i alt annet? Det er sekundene sine man pusser på, om da ikke med en indre stillhet, så allikevel en sterkere indre ro. Nesten som å løfte tunge vekter, for faen. . . Mye som sier at man ikke gidder?

Tror det blir så galt, at valget blir klorin på det øverste. Få drept bakteriene. Iallefall viktig på dørhåndtak, for å unngå hjernehinnebetennelse. Allikevel bruke det på treverk. . . Ishhh.

Hva annet lærer man av renhold? Fingertuppene er hva som oftest tas i noe annet, og som derfor er mest sannsynlig til å bære bakterier, over til mat eller annet man inntar. Derfor om man ikke bruker fingertuppene på dørhåndtak, så har man allerede tatt ned en god del risiko. Og skal man gjøre som i Dojo`en, så hvorfor bruker fingertuppene i det hele tatt? Gå på trening, så gå ut av treningen? Når det skal sitte, er det bedre at man legger det inn i vaner, som gjelder for hele tiden.
Brukte engangshansker? Det er spesialavfall.

Hva annet er, at skal det bli helt rent, så må man gjøre det to ganger. Samme hvilken plan, så vil man overse noe. Alltid et eller annet som man ikke fikk med seg.
Enig?

Gå ut fra rommet, så tilbake etter noen timer.
Spesielt om man er helt sikker.

Går man på yoga, så lærer man at pusten på inn og utdrag, skal være lik hele tiden. Hva lærer man av Budo, at livet er i hvert åndedrag?
Da gjelder ikke det bare på trening?

Hvert et åndedrag sier hvor man er, hva som er rundt seg, man er tilstedeværende, og lever i nuet, like a hippie. Hvorfor løfte trestokken forsiktig, og ikke tekoppen? Hvorfor plassere verktøy fra seg skikkelig, men ikke skoene sine? Lik man vil helst vite hvor man selv er, i denne tiden, i dette århundre, på denne planeten, i et univers, større enn alt annet.
Peace! <3

#TFLPoet

Vite hvem man selv er, da startende med pusten, så seg selv? Deretter hva man har rundt seg? Liggende i små bokser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.